Concert de Gală – Impresii şi încurajări


Cu ocazia organizării Concertului de Gală ARII DIN OPERE CELEBRE, susţinut de Silvestri Orchestra şi dirijat de Tiberiu Soare, concert care susţine primul proiect editorial al fundaţiei – publicarea volumului “Pentru ce mergem la Operă?”, am primit următoarele mesaje de susţinere şi de încurajare din partea cursanţilor noştri:

 • “Vă mulţumesc şi vă felicit pentru iniţiativă!!! Şi sper să nu fie un caz singular.” (T.S.)
 • “Excelentă idee!” (M.M.)
 • “Permiteţi-mi să vă felicit pentru iniţiativa legată de editarea subiectelor conferinţelor!” (L.M.)

 • “Vă felicit pentru iniţiativa avută şi sper că vom avea parte şi anul acesta de alte conferinţe cu dl. Tiberiu Soare.” (M.C.)

 • “Mă bucur că pot sprijini ceva frumos!” (A.C.)

 • “Vă mulţumesc pentru iniţiativa de a crea acest proiect, “Pentru ce mergem la Operă?”, despre care pot spune că mi-a îmbunătăţit viaţa în multe sensuri, deoarece înţelegând mai bine fenomenul Operei, am putut să mă înţeleg mai bine.

  Chiar mă întrebam “Pentru ce merg la operă?”. Mergeam pentru a mă redescoperi, într-un mod nobil, într-un dialog deschis cu propriul meu suflet. Mergeam să reîntâlnesc copilul din mine. Iar pe lângă vizionarea operelor, au contribuit mult şi explicaţiile dlui dirijior, care m-au ajutat să analizez mult mai bine operele şi implicit să mă analizez pe mine.

  Dl dirijior Tiberiu Soare chiar are puterea de a ne convinge să ascultăm cu sufletele deschise muzica clasică şi de opera, iar din momentul în care facem acest lucru, nu ne mai dorim să ieşim din aceasta frumoasă lume.

  Datorită acestor conferinţe mi-am adus aminte cât de importantă este arta în viaţa mea şi cât de important este să îţi urmezi pasiunea, mi-am redobândit liniştea sufletească şi inspiraţia de a scrie (poezii şi sper că în curând şi romane).

  Îmi doresc să mai organizaţi evenimente pentru iubitorii de muzică clasică şi operă în viitor, cu participarea dirijiorului Tiberiu Soare.

  Vă mulţumesc şi vă urez mult succes în continuare, atât Fundaţiei, cât şi dl dirijior Soare, succes în a promova arta şi în a dezvolta interesul oamenilor de a căuta frumosul în artă şi de a se putea descoperi cu adevărat pe ei însuşi. Descoperindu-ne adevărata valoare putem fi mai buni!” (P.M.L.)

 • “Minunată idee! Bravo!” (C.R.)
 • “Din toată inima, mult succes! Va fi un mare eveniment.” (M.R.)